Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

FUDGE ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



Fudge με Άσπρη σοκολάτα


ΥΛΙΚΑ
400gr. Άσπρη κουβερτούρα
250 gr. mashmellows
150 gr. ζάχαρη
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι βανίλια η το ξύσμα από μια βανίλια
100 gr. Κερασάκια μαρασκίνο
50 gr. Βούτυρο από καρύδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο, την ζάχαρη , την vanilia και τα mashmellows σε σιγανή φωτιά να λιώσουν. Φυσικά αν έχετε φούρνο μικροκυμάτων, βάζετε τα Mashmellows εκεί μονα τους για περίπου 20 δευτερόλεπτα να λιώσουν και κατόπιν τα ανακατεύετε με την ζεστη κρέμα. Όταν το μείγμα αυτό ομοιογενοποιηθεί προσθέτετε την κουβερτούρα σε κομματάκια. ΜΗΝ τα βάλετε από την αρχή όλα μαζί γιατί η κουβερτούρα λιώνει πολύ πιο γρήγορα από τα Mashmellows και θα χετε πρόβλημα. Αφού λιώσουν όλα, βουτυρώνετε μια φόρμα τετράγωνη και απλώνετε το μείγμα εκεί. Πασπαλίζετε με ψιλοκομμένα κερασάκια η αφυδατωμένες φράουλες. Μπορείτε ακόμα και να απλώσετε σε zig zag μια σάλτσα καραμέλας η φράουλας η ακόμα και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Η οτιδήποτε άλλο σας αρέσει. Αφήστε απλά την φαντασία σας ελεύθερη. Επίσης μην τα πατήσετε μέσα στο Fudge. Θα πάνε από μονα τους προς τα κάτω! Το αφήνετε στο ψυγείο για μερικές ώρες να παγώσει εντελώς . Επειδή κολλάει λίγο, θα ήταν ίσος καλύτερα να απλώσετε μια μεβράνη πρώτα στην φόρμα και πάνω σε αυτό το Fudge... καμια φορα κολλάει λίγο...πολύ... Κόβετε σε κομματάκια και απολαμβάνετε. Μπορείτε αν θέλετε να λιώσετε λίγη κουβερτούρα, οποιαδήποτε, και να καλύψετε με αυτή τα κομματάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου