Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ



ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ


ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 γάλα εβαπορέ
1 σαντυγή μόρφατ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το μίξερ πολύ κάλα τη μόρφατ να αφρατέψει.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε.Μόλις τα χτυπήσουμε καλα προσθέτουμε και το εβαπορέ.Όταν γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα το βάζουμε στην κατάψυξη για μία ώρα.Μέτα τη μία ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε με το μίξερ.Έπαναλαμβάνουμε για άκομα δύο φορές.Στην τελευταία φόρα που θα χτυπήσουμε το παγωτό μας μπορούμε να προσθέσουμε λιωμένη κουβερτούρα(αφού εχει κρυώσει από τη στιγμή που θα την έχουμε λιωσει) για μία σοκολατένια εκδοχή.





[Τη συνταγή αυτή την γράφω ειδικά για την Είρηνη(τη θεία μου από την Αθήνα) που την αγαπώ πολύ και ξέρω τι πέρασε για να μάθει τη συνταγή απέξω :Ρ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου